Investering voor Voicebooking.com

Het is niet bekend tegen welke waardering de investeerders instappen. Fondsbeheerder Eric Veeneman: “Het product staat als een huis en ze draaien al goede omzet, maar met meer aandacht voor marketing en sales kunnen ze snel grotere stappen maken.”

Directeur Jente Kater: “De venture partners helpen ons vanuit hun eigen achtergrond als ondernemer. We willen als bedrijf echt data driven worden”, met name op marketing- en salesgebied. Op dit moment betekent dat het inrichten van nieuwe dashboards om de bedrijfsontwikelingen te monitoren.

Voicebooking uit Amsterdam bedient al buitenlandse klanten en wil buiten de landsgrenzen verder groeien. Hoewel de absolute aantallen nog klein zijn, blijkt het concept in Frankrijk, Engeland, Zwitserland en de Nordics goed aan te slaan. “We werken reeds voor klanten in 52 landen.

“Een klant uit de Verenigde Emiraten die bij ons in Amsterdam aanklopt voor een Arabisch voice-over uit de Verenigde Emiraten, komt vaak letterlijk bij hen om de hoek uit, maar weet op deze manier de voice-over sneller te regelen. “

Dutch Founders Fund launching partner in the #Fundright movement.